Kostenbesparing 

Een website wordt gehost bij een hostingprovider. Alle bestanden die er voor zorgen dat je website 'draait' staan op de server van je hostingprovider. Het is de moeite waard om te overwegen om je website te verhuizen naar een andere hostingprovider. Om kosten te besparen of om er voor te zorgen dat je website beter presteert.

Dat is goed voor de ervaring van de bezoekers van je website. En dat is goed voor de positie van je website in de Google-zoekresultaten. Tegenwoordig hoeft goede hosting voor een website niet duur te zijn. Je kunt je website al laten hosten vanaf 55 eurocent (!) per maand. Daarbij komen nog de kosten voor registratie van bijvoorbeeld een NL-domein van € 5 per jaar. Websitemakerij regelt de verhuizing van je domein naar een andere hostingpartij voor jou. 

Wat komt er kijken bij een verhuizing?

Bij de verhuizing van je domein zorgt Websitemakerij er voor dat alle bestanden van je website worden overgezet naar de server van je nieuwe hostingpartij. En dat je website daar probleemloos zal functioneren. Als ook je e-mailadres is gekoppeld is aan je websitedomein dan wordt je e-mailadres meeverhuisd. Je e-mailaccount wordt opnieuw ingesteld. En je kunt je e-mail weer op kunt halen dezelfde manier als je gewent was. Je 'oude' e-mails worden uiteraard meeverhuisd.

Verhuizing vanaf  € 95

Websitemakerij verhuist je website voor € 95 ex. BTW naar een andere provider. Als je e-mail mee moet verhuizen wordt € 165 ex. BTW berekend i.g.v. één e-mailadres. Per extra e-mailadres wordt € 50 ex. BTW gerekend. Aan het einde van het verhuisproces ontvang je alle relevante wachtwoorden en inloggegevens. Na de verhuizing bespaar je doorgaans kosten. Vaak heb je de verhuiskosten al binnen één jaar terugverdiend.

Neem contact met ons op

Vakantiehuis website laten maken?

Een complete en moderne vakantiehuis website voor jouw vakantiehuis of appartement maakt Websitemakerij voor € 650 exclusief BTW.