Met een jaarlijks Joomla onderhoudsabonnement zorgt Websitemakerij ervoor dat jouw Joomla website goed blijft functioneren en de Joomla software up-to-date blijft. Ook als jij je website niet door Websitemakerij hebt laten maken kun je bij ons terecht voor Joomla onderhoudsabonnement.

Werkzaamheden Joomla onderhoudsabonnement

Meerdere malen per jaar controleren we of onderdelen van jouw Joomla website dienen te worden geüpdate. Zo ja, dan voeren we de update uit.

Voordat updates worden geïnstalleerd maken we altijd eerst een volledige backup van jouw Joomla website incl. de Mysql-database. Zo kunnen we i.g.v. eventuele problemen altijd teruggevallen op de laatste backup van de website.

Extensies die gebruik maken van het Joomla-extensie update systeem, worden geüpdate naar de laatst beschikbare versie. Commerciële extensies updaten we in overleg. Kosten voor opnieuw aankopen van een commerciële zijn voor jouw rekening.

Meerdere malen per jaar worden tijdelijke en ongebruikte websitebestanden verwijderd. De Mysql-database schonen we op optimaliseren we met regelmaat. De cache wordt - indien nodig - opgeschoond.

Meerdere malen per jaar maken we een backup van jouw website inclusief de Mysql-database.

Het Joomla onderhoudsabonnement is niet bedoeld voor:

  • Wijzigingen in content aan te brengen. Wil je dat wij website content toevoegen of wijzigen? Kijk dan hier.
  • Migratie van bijvoorbeeld Joomla 3.x naar Joomla 4 of 5. Wil je migreren van Joomla 3.x naar Joomla 4 of 5? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Migratie van Joomla 4 naar Joomla 5 valt wel onder de werkzaamheden van het onderhoudscontract.

Kosten Joomla onderhoudsabonnement

De kosten voor ons Joomla onderhoudsabonnement bedragen € 145,00 ex. BTW per jaar, te betalen aan het begin van de periode. Verlenging gebeurt niet automatisch en is in overleg. Je zit dus na één jaar nergens aan vast.

Neem contact met ons op

Vakantiehuis website laten maken?

Een complete en moderne vakantiehuis website voor jouw vakantiehuis of appartement maakt Websitemakerij voor € 650 exclusief BTW.